3 kemifri drikkedunke til vuggestuestart

Indeholder affiliatelinks

Vuggestuestarten står for døren, og det er tid til at få de sidste forberedelser på plads.

I disse tider er der mange, både private børnepassere, vuggestuer og børnehaver, der opfordrer til, at du medbringer egen drikkedunk til dit barn hjemmefra.

Vi giver derfor et bud på tre forskellige kemifri drikkedunke.

Et godt tip, er at huske navnelapperne. Så kan dit barn altid selv finde sin egen drikkedunk blandt de andres – og du er sikker på at få den rigtige med hjem!

Klean kanteen drikkedunk

Her får du en drikkedunk, der bare holder. Som noget anderledes i forhold til de drikkedunke, du nok normalt kender, så er disse lavet af stål. Men det gør dem på ingen måder mindre attraktive. Drikkedunkene er nemlig lavet af den højeste kvalitets stål 18/8. Det gør dem super holdbar og kan praktisk talt ikke slides i stykker. Der er ingen belægninger på indersiden og det afgiver ingen former for smag eller kemikalier.
Drikkedunkene findes i forskellige størrelser, men en god begynderstørrelse til dit barn vil være en drikkedunk på 355 ml (reklamelink). Hertil hører et Sippy cap låg til, som har små huller i, hvilket gør det ekstra nemt for den mindste mund at drikke af.
Hvis du synes børstet stål bliver for kedeligt, så findes de flere forskellige farver og med spændende motiver.(reklamelink).

Når barnet bliver lidt større, og ikke behøver sippy cap låget længere, kan det nemt udskiftes med et sportslåg (reklamelink).

Uanset hvilket låg du vælger som drikketud, så er de fremstillet af BPA-fri popypropylen, som er helt sikkert at drikke af.
Klean Kanteen er et godt valg, hvis du prøver at udfase brugen af plastik til dine børn.

Sistema drikkedunk

Du har nok lagt mærke til Sistemas forskellige drikkedunke, der hvor du normalt handler – og med god grund! Sistema drikkedunke er nemlig lavet i miljøvenlig plastik helt uden farlige kemikalier og 100% fri for BPA og phtalater. Det betyder, at du med god samvittighed kan lade dine børn drikke af flaskerne, uden at skulle tænke på hormonforstyrrende stoffer. Fedt!

Sistemas drikkedunke kommer i et udvalg af fire forskellige farver, samt forskellige størrelser. Standardstørrelsen på drikkedunken er 460 ml, og passer både til vuggestue- og børnehavebarnet. (reklamelink)
Det interessante ved Sistemas drikkedunke er dens unikke Twist’N’ sip lukning, der gør at den er ret hygiejnisk, idet man ikke skal røre drikketuden for at åbne og lukke flasken.

Drikkedunkene er nemme at rengøre, og kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen-  og så kan de endda tåle fryser hvis man ønsker sit vand ekstra afkølet.

MAM drikkekop

Vuggestuestart kan variere, og derfor er der nogle børn der allerede starter ved 6 måneders alderen. I den alder og også flere måneder op, kan det at drikke af drikkedunk, være lidt en udfordring. Det er nemlig lidt af en finmotorisk handling, at skrue på et låg, og suge vandet ud gennem et noget større hul, end det er vant til. Derfor kan en rigtig god start for det mindste barn være enten en sutteflaske eller en drikkekop. Her har MAM et rigtig godt bud en rigtig god drikkekop. Koppen er forsynet med en panteret ventil, hvilket sikrer at koppen er tæt og der ikke væske ud (reklamelink). Flaskens bløde drikketud og ergonomiske facon gør overgangen fra amning eller flaske til drikkebæger nemmere, i det flasken er lettere at holde ved og sutte på. Koppen er desuden fremstillet i BPA-fri Polypropylen.

 

God fornøjelse med at finde den helt rigtige drikkedunk til dit barns behov!

 

Er du også på udkig efter kemifri madkasser? Så har vi givet tre bud på dem lige her