3 kemifri madkasser til vuggestuestart

Annonce

Barselsboblen er brudt, og det er tid til at komme ud i den virkelige verden med arbejde, vuggestue og madpakker.

Vi giver her et bud på tre forskellige og kemifri madkasser, der gør det godt, og opfylder kriterierne for, hvordan du vælger den rigtige madkasse til vuggestuestart.

Yumbox madkasse

Her får du en solid madkasse der findes i forskellige størrelser og farver (reklamelink). Selvfølgelig fremstillet i 100% kemifri plast, og med en praktisk inddeling af rum, så maden kan holdes fri af hinanden. Når madkassen lukkes forsegles hvert rum af silikonefugerne i låget. Det gør rummene så tætte, at der kan hældes yougurt eller koldskål i uden at det flyder ud og laver et værre griseri – dét er smart!

Yumbox har gjort det sjovt og let for de små at være med til at smørre madpakker. Der er nemlig små tegninger i bunden af hvert rum, som giver inspiration til, hvad der kan kommes i dem. Så bliver læren om god sammensat kost pludselig til leg og hygge.

Størrelsen på madkassen varierer efter ruminddelingen. Spiser dit barn mere end 3 halve stykke rugbrød eller godt kan lide at have en sandwich med, så er Yumbox panino det oplagte valg med dets 4 rums inddeling. (reklamelink)

Sistema madkasse

Mange kender nok Sistemas madkasser (reklamelink) for dem spotter du nok af og til hvor du handler. Det er også med god (og velfortjent) grund, for Sistemas madkasser er 100% Phthalat- og BPA-fri, så du med rigtig god samvittighed kan lægge dine børns mad deri.

Sistemas udvalg er stort, både i farver og størrelser, og derfor kan det være svært at vælge. Hvis du skal bruge den til dit skolebarn så passer denne ned i kølerummet på en JEVA taske (reklamelink)

Sistemas madkasser er også opbygget med rumindeling i de fleste modeller. Det gør det nemt at adskille frugt, grønt og rugbrødsmadder. Hvis du gerne vil give noget yogurt med, så kan du altid tilkøbe små bægere (reklamelink), der passer lige ned i et af de inddelte rum.

Pulito madkasse

Her siger du helt farvel til plastik! Pulito madkasserne (reklamelink) er 100% kemifri, plastfri og fri for hormonforstyrrende stoffer da de er fremstillet i rustfrit stål. Det oplagte valg til dit barn!

Pulito madkasserne findes også i forskellige størrelser. Denne størrelse, den almindelige størrelse (reklamelink), er i to lag: et helt rum i bunden med en boks på toppen, hvori der er en mindre boks inden i.

Åbnefunktionen er et klipsystem, som er testet på børn der selv kan åbne og lukke uden at få fingrene i klemme. Derfor anbefales madkassen også først fra 6 år. Heldigvis er der ofte hjælp fra de voksne til at åbne madkasser, hvis du vælger denne til dit vuggestuebarn. I børnehaven skal de helst være selvhjulpene.

Hvis du gerne vil give yogurt eller andet flydende med i madpakken, så skal du være opmærksom på at denne ikke er 100% vandtæt, og derfor skal du finde en beholder der er til dette formål.

 

Så er det bare i gang med at smørre nogle lækre madpakker.

Velbekomme!

 

Er du på udkig efter kemidrik drikkedunke? Så har vi også givet tre bud på dem lige her