Derfor er Lykkebylykke det rigtige sted at finde ammevenligt tøj

Annonce

Nybagt mor.. Fantastisk,  men samtidig meget omvæltende!

En af de ting du nok ikke har glædet dig til al den tid du har været gravid, var at komme tilbage i dit eget tøj. Det eneste du nok bare ikke har overvejet er, hvor lidt ammevenligt din tidligere garderobe nok er.

Men det er jo bare en rigtig god undskyld for at shoppe noget lækker nyt tøj, som er praktisk nu mens du ammer, men også sagtens kan bruges efterfølgende. Så hvor finder man så ammevenligt tøj?

Ammevenligt tøj hos Lykkebylykke

Hos Lykkebylykke har de gjort det rigtig nemt at finde præcis de styles du skal bruge, når du søger ammevenligt tøj, og de har skabt en hel kategori til formålet. (reklamelink)

De har gjort det super nemt for dig, som ikke vil bruge en formue på ammevenligt tøj, der kun kan bruges i en kort periode af dit liv. I stedet har de samlet alle styles der er en del af deres almindelige sortiment, men som kan bruges igen og igen, selv efter du er stoppet med amningen.

Det er da praktisk, smart og nemt!

Anbefaling af Lykkebylykke

Personligt er jeg selv stor fan af Lykkebylykkes (reklamelink) og instagramprofil, og har været det både mens jeg var gravid og efterfølgende.

Lykke By Lykke er både gode til at opdatere smarte nyheder i deres ammevenlige kategori, og til at gøre opmærksom på om tøjet er ammevenligt i deres gode beskrivelser af tøjet.

Det samme vil du også opleve, hvis du besøger deres instagramprofil, hvor det for det første er rigtig fedt at se pigerne fremvise tøjet, style det med andre styles, men også at forklare om det er ammevenligt eller ej. Det gør det bare så meget lettere at shoppe tøj online, når du får en idé om længde, vidde, fald, materiale ved at se det på.

Og nu du er i gang. så kan du jo også lige smide noget i kurven, som du kan bruge, når du er færdig med at amme.

 

Kæmpe anbefaling herfra!

 

Du er gravid? Så kig også vores anbefaling til gode steder at finde graviditetstøj