Biork – bæredygtig og 100% naturlig deodorant

Annonce

Måske har du som mig, brugt den samme deodorant i 100 år, fordi du kender den og den virker som den skal. Men hvad nu hvis jeg siger, at det kan være der er en der virker lige så godt, og samtidig er bæredygtig?

Bæredygtighed er i hvert fald noget, jeg er blevet meget mere bevidst om efter jeg selv har fået børn. Deres fremtid er så afhængig af de valg vi tager i nutiden, så hvorfor ikke forsøge at optimere den, der hvor vi kan?

 

Tag for eksempel denne deodorant fra Biork (reklamelink). Det er en italiensk mineralkrystal, som har afrundede kanter, og derfor er blød mod huden. Biork krystallen forhindrer svedlugt, og lader i stedet huden ånde helt naturligt. Og det bedste: Du behøver ikke tænkte på hvorvidt du kan tåle den eller ej (hilsen en parfumeallergiker): den kan bruges af alle hudtyper, da den ekstremt mild og 100% naturlig.

Den er også 100% duftfri, og du kan derfor sagtens bruge den sammen med din yndlingsparfume!

Plastikfri emballage

Biork kommer en i plastikfri emballage (yay!), og er i stedet emballeret i kork! Emballagen i kork er 100% nedbrydelig, og Biork bruger netop denne emballage, fordi kork udleder 30% mindre CO2 end andre træer.

Barken af korkegen høstes hvert 9. år i en meget nøje proces, for at mindske spild herfra. Det er det eneste træ på jorden, hvorfra barken kan fjernes uden at beskadige træet.

Korkemballagens fine design opfordrer også til at det kan genanvendes til andre formål, når deodoranten er brugt op. Anvendelsesmuligheder kunne være:

  • Opbevaring af smykker
  • Hårelastikker og spænder til børn
  • Små genstande
  • Gaveæsker

Der er mange muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Anvendelse af deodoranten kan du finde på forhandlerens side lige her!

 

Rigtig god fornøjelse!

 

For andre bæredygtige valg i hverdagen, kan du tage et kig på vores anbefalinger til kemifri madkasser