Hummel: Dansk børnetøj i verdensklasse

Sponsoreret af Kids-World, en af Danmarks største forhandlere af tøj og sko til baby, børn og teenagers

 

Det er ikke underligt, at Hummel er så populært et mærke blandt både børn og voksne, herhjemme og i udlandet.

Hummels klassiske vinkler har ikke udviklet sig meget gennem årene, og som et af verdens ældste og mest didikerede brands inden for teamsport, er de et symbol på forandring ikke altid er nødvendigt, når det virker – og det gør Hummel altså bare.

 

Hummels store afsæt i sport, er en af de ting der gør dem helt sublime. Især til børn! Hummels Kids- kollektion er nemlig designet og produceret med fokus på aktive børns frie leg og bevægelse. Noget der er særlig fokus på hos de helt små, der begynder at lære at bevæge sig.

 

Derfor bør du vælge Hummel børnetøj:

Funktionalitet

Det fede ved Hummel er det funktionelle og praktiske fokus på børnetøjet, og det gælder faktisk alle aldersgrupperne. Både bukser og bluser har brede ribkanter i både ben og ærmer, så tøjet altid sidder som det skal.

Sporty

Hummeltøj er ikke til at overse, med de velkendte vinkler og Hummel bien, der tydeligt går igen på det meste af tøjet, og så har Hummel tøj en sporty fornemmelse over sig uanset om du køber en body, en hoodie eller nogle sweatpants. Denne sporty fornemmelse som tøjet har, giver samtidig en fornemmelse at bevægelsesfrihed, som tøjet i høj grad også lever op til. 

Farverne

Meget tøj til børn er rigtig farverigt, og farverigt tøj har rigtig mange fordele. Men det kan også dele vandene. Her i Danmark (og resten af Norden), er vi meget glade for nedtonede og mere sarte farver. Det er præcist denne nordiske farveskala som Hummel arbejder indenfor, når det kommer til tøjet, men også ofte med et twist. Farvekombinationerne er altid flotte og gennemtænkte!

 

3 must-haves til dit barns garderobe:

Sweatshirt

Sådan en lækker, blød bomulds sweatshirt er ikke til at gå fejl af.

Hummel sweatshirten har lange ærmer og brede ribkanter i både ærmerne og i bunden. Halsen har en rund udskæring med en smal ribkant, og trøjen åbnes med to trykknapper i venstre skulder. 

Sweatpants

Hummel har formået at gøre deres sweatpants både funktionelle og behagelige.

Bukserne har en bred elastikkant i taljen, med indvendige, justerbare elastikker. I benåbningerne er der brede ribkanter og bukserne er i en lækker og strækbar bomuldskvalitet. 

Body

En rigtig basisvare i dit lille barns garderobe må være den velkendte body, og hvorfor så ikke vælge en i vigtigt god kvalitet?

Hummel bodyen har lange ærmer og kan åbnes over venstre skulder og mellem benene med praktiske trykknapper. I hals- og benåbningerne er der smalle ribkanter og i armåbningerne er der brede ribkanter.

 

Happy shopping!