Få lækker hud med produkter fra Ecooking

Annonce

At pleje sig selv, samtidig med at være nybagt mor kan være noget af en by i Rusland. Du har fuldt fokus på den lille ny, og glemmer helt at tage dig af dig selv også. Men det er vigtigt, at du også husker at være god ved dig selv, for det er et hårdt job at være mor!

Husk at pleje dig selv

Men selvom du er kommet på arbejde med sådan en lille ny i huset, skal du huske at være god ved dig selv. Det kan du blandt andet være ved at have lidt omtanke på din hud, for den udsættes for noget af en omvæltning i dit nye søvnmønster, nye madrutiner og hormonelle forandring. Men med en god hudplejerutine, kan du være med til at gøre underværker for din hud!

Nemt og hurtigt

Men hold da op, hvor er der pludselig få timer på døgnet, og når der endelig er ro, er en omfattende hudplejerutine måske ikke lige det der står øverst på to-do listen.

Derfor kan vi med god samvittighed anbefale produkterne fra det danske brand Ecooking. De har gjort det nemt, effektivt og med synlig effekt – så kan det vist næsten ikke lige bedre!

Ecooking: food for your skin

Produkterne er danskfremstillede, og skabt ud fra en vision om at skabe økologiske og naturlige produkter med omtanke for dig og vores miljø, hvor de fleste kan være med.
Produkterne fokuserer primært på at opnå en synlig effekt og dernæst at indeholde så meget økologi og naturlighed som muligt, og er til dig der gerne vil have en sund og smuk hud uden for meget nonsens – præcis hvad en mor har brug for!

Anbefaling til (nem) daglig hudplejerutine

Ecooking har rigtig mange forskellige og lækre produkter, men hvis du blot er ude efter en basis hudplejerutine, der giver synlig effekt og samtidig er nemt og hurtig at anvende, har vi samlet en oversigt over de vigtigste produkter i din (nemme) hudplejerutine:

Rensegel

Start din plejerutine med at vaske dit ansigt i Ecookings ansigtsgel, der renser din ansigtshud i dybden morgen og aften (reklamelink) samtidig med, at den giver din hud fugt og pleje. Ideel til dig med normal eller fedtet hud. Indeholder økologisk solsikkeolie der fugter og plejer.

Fås også parfumefri (reklamelink)

Serum

Ecookings super serum er et effektivt serum (reklamelink), der er skabt til dig der er 35+. Det er nemlig med til at give din hud et fugtboost, og har en høj anti-aging virking grundet bl.a. effektive virkestoffer med Hexapeptide-8. Brug serummet under din ansigtscreme for en optimal virkning.

Øjencreme

Huden omkring øjnene er meget tynd, og bliver kun tyndere med alderen (reklamelink). Træthed, solskader og alder kan være nogle af de faktorer der er med til at svække din huds collagen og elasticitet. Øjencremen virker bl.a. ved at reducerer fine linjer omkring øjnene, samtidig med at den forbedrer hudens struktur og udglatter den sarte hud omkring øjnene. Indeholder bl.a. alge-ekstrakt, e- og a-vitamin. Dejlig nem at duppe på øjenområderne.

Dagcreme

Er en ansigtscreme, der giver din hud masser af fugt og pleje, der holder hele dagen (reklamelink). Samtidig mindsker den fine linjer og forebygger aldringstegn. Indeholder bl.a hvedeekstrakt, solsikkeolie og sheasmør.

Fås også parfumefri (reklamelink)!

Natcreme

Natcremen sikrer en langvarig fugtbalance i huden, samtidig med at den udglatter og reducerer fine linjer (reklamelink). Bruges natcremen hver aften, vil den også synligt reducerer dybden af rynker i huden. Indeholder 6 forskellige aminosyrer, er bl.a. får muskler i ansigtet til at slappe af, samt booster collagenen i huden, så du sikrer at din hud bevarer sit friske udseende.

Fås også parfumefri (reklamelink)!

 

Som en ekstra feature, så er alle produkterne desuden veganske samt dermatologisk testede! What’s not to like!

Held og lykke med din nye hudplejerutine.