Derfor er navnemærker et genialt påfund!

Annonce

Så kører hamsterhjulet, og lille tutter er startet i vuggestue.

Om eftermiddagen når far henter, er det ikke sikkert, at han lige kan huske, hvad mor gav lille tutter på i morges. Og da slet ikke, hvis det er blevet vådt eller beskidt i mellemtiden, så en voksen i vuggestuen har skiftet det.

Så hvilket noget af alt det tøj, der ligger på kommoden er egentlig tutters? Tænker den stakkels far… og griber i bedste mening ud efter det lyserøde – for den farve elsker tutter og mor jo.

Da han så kommer hjem, og mor opgivende ryster på hovedet over det forkerte stykke tøj, han har taget med hjem. For lille Tutters kjole var jo en HELT anden nuance af lyserød..

 

Gør far en tjeneste, og husk NAVNEMÆRKER! (reklamelink)

Du kender sikkert scenariet ovenfor. Måske fra dig selv, fra far eller måske fra en bedsteforældre.

Derfor er navnemærker simpelthen et genialt påfund, både til den fortvivlede far, den hurtige mor og den forvirrede bedsteforælder, der så gerne vil hente lille tutter fra vuggestue, men ikke ved hvilken slags handsker hun egentlig har.

 

Hos byhappyme kan du købe navnemærker i rigtig god kvalitet og med rigtig fine ikoner. (reklamelink)
Du kan nemt ændre skrifttypen efter hvilken en du foretrækker, og så varierer størrelsen på skriften alt efter hvor meget der skal stå på mærket. Vil du fx have det fulde navn med eller et telefonnummer, så vil skriftstørrelsen selvfølgelig være mindre, end hvis du nøjes med fornavnet.
Du kan også vælge med eller uden motiv. Her vil jeg komme med min egen personlige anbefaling:

Vælg MED motiv, og brug det konsistent hver gang du bestiller nye navnemærker – så lærer lille tutter at genkende sit mærke fra de andres. Selvom hun ikke kan genkende sit navn endnu, så ved hun at hendes tøj er det med sommerfuglen.

 

Fordele ved NAVNEMÆRKER

  • De er strygefri!
  • Klistermærker som klistre på næsten alt: Tøj, legetøj, drikkedunke, madkasser, osv.
  • Tåler vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbling
  • 1 sæt består af 96 stk. mærker med navn, motiv eller både navn og motiv
  • Det er nemt og smart!

 

psst – hos byhappyme kan du også bestille produkter med navn indgraveret. Fx sutter! (reklamelink) Endnu en helt igennem perfekt idé til vuggestuebarnet