Derfor er Skwish ranglen super god til dit lille barn

Annonce

Mangler du noget spændende legetøj til din lille baby?

Bare tag det helt roligt, du skal nok nå det.

Det første par måneder efter fødslen er din babys leg meget begrænset, og afhænger faktisk mest af, hvad du som forælder giver dig til at lege sammen med din baby.

Først når barnet er mellem 3-6 måneder vil han begynde at kunne kombinere de sanseindtryk han får, fx ved at studere en ting som han holder i sine hænder.

Fra dette tidspunkt er det 4 sanser som er vigtigt, at du begynder at hjælpe dit barn med at stimulere: føle-, bevæge-, høre- og synssansen, og så kan du anskaffe din baby en masse spændende og lærerigt legetøj, der stimulerer dets sanser bedst muligt.

Klassikeren Skwish

En sikker vinder som de små udforkere, er den spændende (og prisbelønnede) Skwish rangle fra mærket Manhatten Toys.(affiliate link)
Denne klasikker er en af verdens bedst solgte rangler – og med god grund! Med sine elastiksnore, træpinde og trækugler, kan ranglen foldes, bøjes og hives i, i én uendelighed og den vil altid finde tilbage til sin oprindelige form.

På de mangefarvene træpinde er der påsat nogle små trækugler, som med en behagelig lav lyd, rasler, når de glider rundt på pindene, uanset hvor hårdt dit barn ryster den.

Hvorfor er Skwish ranglen så god?

I forhold til den motoriske udvikling og indlæring er Skwish ranglen er rigtig god til især at stimulere sanser som føle-, høre-, og synssansen.

  • Følesansen: Da den er lavet af forskellige materialer, giver det barnet forskellige oplevelser, når han rører ved Skwish rangel.
  • Høre: Den blide raslende lyd fra trækuglerne, og lyden fra den elastiske spændstighed giver i kombination, barnet en spændende oplevelse.
  • Syn: De kraftige farver hjælper til med at stimulere barnets visuelle udvikling.

… og som en bonus er ranglen rigtig god at bide i, når der er nye tænder på vej!

 

Materialerne der brugt til at lave Skwish rangel er genanvendeligt gummitræ, samt maling der ikke er giftig, og svær at slide af.

 

En super god investering, som barnet kan bruge. Faktisk kan du som forælder også få god glæde af Skwish ranglen, da lyden og formen faktisk er ret mediterende, hvis du selv sidder og pusler lidt med den.

Du kan købe Skwish ranglen lige her! (affiliate link)