Snart termin? 5 måder du kan forkæle dig selv på mens du venter

Det er lige op over nu. Der er snart termin!
Tillykke! Du har nu bevæget dig ind i den søde ventetid, som kan synes ualmindelig lang, fordi du bare glæder dig til at møde det lille menneske du fra nu af, skal tage skal tage dig af, og sætte dine behov til side for.

Så husk:

NYD TIDEN – nyd den søde ventetid, og forkæl dig selv ekstra meget. Nu er der snart en andens behov, der skal sættes før dine egne, og så er det rart at have nået at pleje sig selv lidt ekstra, inden det hele går løs.

 

5 måder du kan forkæle dig selv på:

 

1. Gå til frisøren og få ordnet håret

Det er altid dejligt at blive forkælet ved frisøren. Nyd en god gang hovedbundsmassage, og få shinet lokkerne op, så du ligner en million – det fortjener du!

 

2. Tag på date med din mand/kæreste

Der bliver mindre tid til at pleje forholdet til hinanden, og det vil også uden tvivl blive sat på prøve. Forkæl ham med en dejlig oplevelse, gå ud og spis sammen eller tag i biografen.

Bliv inspireret til oplevelser sammen, og måder at nyde hinandens selskab på

 

3. Tag en ekstra lur

Det er nu du skal sove! Lad være med at presse dig selv, men nyd at du har muligheden for at lægge sig og tage en lur på et absurd tidspunkt på dagen (eller flere gange!). Slap af og lad op, det er super vigtigt!

 

4. Plej dig selv

Sørg for at ordne øjenbryn og vipper, negle, ben, læg en lækker ansigtsmaske, prøv en body scrub eller noget af alt det andet du med sikkerhed kommer til at stresse over at du forsømmer efter din baby er kommet.

Får du styr på det inden, så kan der gå lidt længere tid, inden du behøver tænke på det igen.

 

 

5. Nyd stilheden

Det kan siges meget kort: Sug stilheden til dig, den vil blive forstyrret i rigtig mange år fra nu af.