Termodragter: Et sikkert efterårsvalg til mor

Annonce

Frem med jeres termodragter! Efteråret er kommet!

Det betyder kolde, mørke dage med riv og rusk i træerne, og regn i store mængder.

MEN..

Det betyder også smukke orange, røde og brune farver, kaffe i thermokoppen, en god lydbog i ørerne og et barn der sover trygt og varmt i barnevognen, mens du triller derudaf.

Eller hvis du har større børn, så er der masser af timers leg i skovbunden, leg med våde blade eller kastanjeindsamling.

 

Dine børn er helt sikkert udstyret fra top til tå med lækkert, lunt termotøj i smukke, støvede efterårsnuancer, og har rigtig mulighed for at boltre sig uden at blive kolde og våde.

Men hvad med dig?

 

Termodragter er guld værd

 

Termodragter til kvinder er årstidens helt store trend – og med god grund! Hvor lækkert er det ikke lige, at du også kan hoppe i en varm og vamset termodragt, så du rigtig kan lege med dine børn eller gå en tur med barnevognen og se smart ud samtidig?

Personligt er jeg ret vild med Global Funks udgave. De findes i farverne: sort, navy, dark green og dark army og passer bare så godt til den afdæmpede, skandinaviske stil. Modellerne er med elastik og bindebånd i taljen, så den sidder godt, og pasformen er flatterende.

 

(Reklamelink) Du kan finde de lækre termodragter her

 

Bliver termodragter for meget, så vælg en lang termofrakke fra Global Funk i stedet. Den isolerer også godt, sidder pænt og findes i de samme farver.

 

(Reklamelink) Her finder du et stort udvalg af smukke termojakker

 

Både termojakker og termodragter er vældig populære, så det er med at være hurtig på tasterne, hvis du skal have trykket en hjem inden de er udsolgt eller det kølige vejr dukker op.

 

Mangler du inspiration til børnenes efterårstøj, giver jeg nogle gode råd til det her.