Termojakke: Et sikkert efterårsvalg til mor

Annonce

Frem med jeres termojakker! Efteråret er kommet!

Det betyder kolde, mørke dage med riv og rusk i træerne, og regn i store mængder.

MEN..

Det betyder også smukke orange, røde og brune farver, kaffe i termokoppen, en god lydbog i ørerne og et barn der sover trygt og varmt i barnevognen, mens du triller derudaf.

Eller hvis du har større børn, så er der masser af timers leg i skovbunden, leg med våde blade eller kastanjeindsamling.

Dine børn er helt sikkert udstyret fra top til tå med lækkert, lunt termotøj i smukke, støvede efterårsnuancer, og har rigtig mulighed for at boltre sig uden at blive kolde og våde.

Men hvad med dig?

Termojakker er guld værd

Termojakker til kvinder er årstidens helt store trend (reklamelink) – og med god grund! Hvor lækkert er det ikke lige, at du også kan hoppe i en varm og dejlig termojakke, så du rigtig kan lege med dine børn eller gå en tur med barnevognen og se smart ud samtidig?

Personligt er jeg ret vild med Global Funks udgave. De passer bare så godt til den afdæmpede, skandinaviske stil, og fås i et hav af farver.

Jakken er i en let termo kvalitet, der er perfekt som overgangsjakke. Jakken kan også bruges om efteråret og vinteren med en strik (reklamelink) under og et tørklæde til.

Det fede ved Global Funks modeller er, at du også kan få dem i forskellige længder. Den korte udgave er en fed forårsmodel, mens den mellemlange er en rigtig god overgangsjakke (reklamelink). Den lange model (reklamelink) samt den forede er to rigtig gode alternativer til vinterjakken.

 

Både termojakker og termodragter er vældig populære, så det er med at være hurtig på tasterne, hvis du skal have trykket en hjem inden de er udsolgt eller det kølige vejr dukker op.

 

Mangler du inspiration til børnenes efterårstøj, giver jeg nogle gode råd til det her.