4 gode bud på termostøvler til efteråret

Efteråret er lige om hjørnet, og det betyder koldere og vådere dage. Efterårets omskiftelige vejr, kræver en bred garderobe. Men disse dage bringer også en masse dejlige muligheder for at hoppe i vandpytter, gå lange ture i skoven og soppe i vandkantens koldere vand.

Alle disse spændende nye aktiviteter kræver godt fodtøj til at holde de små fødder tørre og varme. Det er her termostøvler kommer ind i billedet.

Fordelen ved termostøvler, er især 3 kvaliteter:

  1. De er brugbare både i foråret og efteråret, inden det bliver for varmt eller koldt til andet fodtøj.
  2. De er vandtætte og forede, så de holder vand og kulde ude.
  3. De er letvægtige, så det er nemt for barnet at gå og løbe med dem på.

 

Vi har samlet 4 bud på termostøvler, der er perfekte til det efterår vi går i møde

Aigle termostøvler

En rigtig flot og god unisex termostøvle er Aigles Giboulee model, i sort med en cremefarvet stribe langs sålerne.

Disse termostøvler er lavet af naturgummi, og i toppen har de en bred tekstilkant af quiltet polyamid med termofor. I toppen af skaftet kan de snøres ind med snørebånd i sort og hvid. Det giver en perfekt mulighed for at snørre til, så der hverken kommer vand eller kulde ind for oven.
Støvlerne er desuden foret med lunt hvidt polyester.

Ydersålerne er lavet af gummi, og de har en rillet med en zigzag struktur, så vandet nemt ledes væk.

CeLaVi termostøvler

CeLaVi termostøvlerne er produceret i letvægtigt polyuretan (reklamelink), som ikke gør dem for tunge og klodsede for de små fødder at gå og løbe.

Derudover har de praktiske reflekser langs kanten i toppen og langs sålerne. Indvendigt er de foret med lækker teddyfleece, som holder dem dejligt varme.

Ydersålerne har et kraftigt skridmønster, som sikrer et godt fodfæste.

Kavat termostøvle

Støvlerne fra Kavat er egentlig en foret gummistøvle  (reklamelink), men det gør dem overhovedet ikke mindre interessante i snakken om termostøvler.
Gummistøvlerne er PVC fri og lavet af genanvendeligt SEBS gummi, hvilket gør det fri for fluorstoffer eller andet skidt kemi.

Gummistøvler kan bruges med en speciallavet tyk, åndbar uldsok (reklamelink), hvilket giver dem endnu længere brugstid.

Gummistøvlerne har en rigtig god pasform og dem med uldfoer og uldsok passer både til smalle og brede fødder, tykke og tynde ben.
Gummistøvlerne uden foer er passer bedst til børn med en mere bred fod, og er især god til børn med høj vrist. Hvis dit barn har smalle fødder, kan du altid lægge en ekstra sål i.

Bisgaard termostøvle

Bisgaard er også leveringsdygtige i gode kvalitetstermostøvler – og så kommer de i et stort udvalg af farver! (reklamelink)

Bisgaard termostøvlerne har en kraftig og fleksibel gummisål, så de er behagelige at gå rundt i. Termostøvlerne er forede med uld, og der er en termosål med et dobbelt uld-lag, så fødderne bliver holdt dejligt varme, når det er koldt. Sålen kan desuden tages ud.

De kan desuden snørres ind for oven, så det bliver svære for regn og kulde at snige sig ned foroven. Bisgaard er et rigtig godt valg!

 

Har du brug for gode råd til essentials til dit barns efterårsgarderobe, så læs mere her. 

Mangler du en termodragt til efterårets gåture med barnevogn, kan du finde bud på disse lige her.