Termotøj til efteråret

Annonce

Sommeren er på hæld, og det er blevet rigtigt efter årsvejr med kolde, blæsende og våde dage. Til sådan et vejr kræver det noget funktionelt overtøj til dit barn, som opholder sig ude store dele af dagen, enten i privat pasning, vuggestue eller børnehave. Du kan også finde gode råd til hvad en efterårsgarderobe ellers bør indeholde lige her. 

Fordelen ved Termotøj

Vuggestuer og børnehaver er rigtig glade for termotøj! Og det er der bestemt en årsag til:

  1.       Det holder godt på varmen, og er samtidig vindtæt, så barnet kan bibeholde sin normale kropstemperatur.
  2.       Det har en passende tykkelse til at have inden under regntøj, så barnet ikke behøver hoppe i flyverdragten, før det bliver rigtig vinter.
  3.       Termotøj giver barnet fri bevægelighed, så det ikke begrænses i sin leg – og det er jo en stor fordel.
  4.       Det er nemt at få på: både for barnet selv, eller hvis en voksen skal hjælpe med det.

Populært termotøj til efteråret

Mikk-line termotøj

Her er der tale om et sæt med både termobukser og termojakke med en quiltet struktur (reklamelink). Jakken har en høj krave, så barnet kan holde sig dejlig varm om halsen. Desuden har halsåbningen samt omkring håndleddene, i bunden af jakken og i bunden af buksebene bredde ribkanter, så der ikke trænger kold luft ind.

Termobukserne har en elastikkant i livet, men en elastiksnor indvendigt, så man kan tilpasse den i omkredsen.

Der er ekstra slidstærke områder på knæ og numse, så bukserne ikke bliver slidt så hurtigt.

Desuden er termosættet vandafvisende, åndbart og har synlige reflekser. Spot on på kvaliteter der er ekstra vigtige her i efteråret.

 

Wheat

Wheat har nogle rigtig populære termobukser og termojakker, der især henvender sig til pigerne (reklamelink). Bukserne og jakken købes separat, så man kan mixe og matche, hvis man ønsker det – eller man kan holde hele sættet i samme farve og mønster.

Overordnet for både termobukser og -jakke,  

Wheat termosættet består også af både termobukser og termojakke i et rigtig fint quiltet mønster. Der er høj halskrave, og ærmerne har brede ribkanter med et praktisk hul til tommelfingeren.

Jakken er især kendt for sig fine pigede snit med en elastik i ryggen. Fortil over brystet er der en sød syning med rynkedetaljer. Nederst på jakken er der placeret en rund refleks.

Termojakken har en miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating uden brug af flour.

 

CeLaVi

CeLaVi fås også i et stort udvalg af farver (reklamelink).Sætte består af både termobukser og termojakke, og har brede ribkanter ved ærmerne, og i halsåbningen, så kulden kan holdes ud. Jakken åbnes fortil med en lynlås, og i bunden kan den strammes ind med en elastiksnøre på indersiden.

Termobukserne har elastikkanter, og der er praktiske forstærkninger på knæene og på numsen. CeLaVi termotøjet har praktiske refleksstriber omkring højre ærme og bukseben.

 

Disse tre sæt er rigtig gode, og populære blandt børn og forældre, men det betyder ikke, at det er de eneste på markedet. Der findes rigtig mange, og rigtig fine termosæt, så der er noget for enhver smag. 

 

God jagt! 

 

Se også: 4 gode bud på termostøvler til efteråret

Se også: Lange gåture: termodragter til mor