Termotøj til foråret

Annonce

Vinteren er på hæld, men det betyder ikke at de kolde dage er forbi. Foråret kan byde på både kolde og regnfulde dage, men samtidig også solrige og lune dage. Et sådan omskifteligt vejr kræver noget ordentligt og funktionelt tøj, der let kan komme både på og af når det bliver enten for koldt eller for varmt.

Fordelen ved Termotøj

Vuggestuer og børnehaver er rigtig glade for termotøj! Og det er der bestemt en årsag til

  1. Det holder godt på varmen, og er samtidig vindtæt, så barnet kan bibeholde sin normale kropstemperatur
  2. Det har en passende tykkelse til at have inden under regntøj, så barnet ikke behøver at have flyverdragten pp på de kolde dage, helt frem til det bliver rigtig sommer.
  3. Termotøj giver barnet fri bevægelighed, så det ikke begrænses i sin leg – og det er jo en stor fordel.
  4. Det er nemt at få på: både for barnet selv, eller hvis en voksen skal hjælpe med det.

Populært termotøj til foråret

Mikk-line termotøj

Her er der tale om et sæt med både termobukser og termojakke med en quiltet struktur (reklamelink). Jakken har en høj krave, så barnet kan holde sig dejlig varm om halsen. Desuden har halsåbningen samt omkring håndleddene, i bunden af jakken og i bunden af buksebene bredde ribkanter, så der ikke trænger kold luft ind.

Termobukserne har en elastikkant i livet, men en elastiksnor indvendigt, så man kan tilpasse den i omkredsen.

Der er ekstra slidstærke områder på knæ og numse, så bukserne ikke bliver slidt så hurtigt.

Desuden er termosættet vandafvisende, åndbart og har synlige reflekser. Spot on på kvaliteter der er ekstra vigtige her i forårets omskiftende vejrforhold.

 

Wheat

Wheat har nogle rigtig populære termobukser og termojakker, der især henvender sig til pigerne (reklamelink). Bukserne og jakken købes separat, så man kan mixe og matche, hvis man ønsker det – eller man kan holde hele sættet i samme farve og mønster.

Overordnet for både termobukser og -jakke,

Wheat termosættet består også af både termobukser og termojakke i et rigtig fint quiltet mønster. Der er høj halskrave, og ærmerne har brede ribkanter med et praktisk hul til tommelfingeren.

Jakken er især kendt for sig fine pigede snit med en elastik i ryggen. Fortil over brystet er der en sød syning med rynkedetaljer. Nederst på jakken er der placeret en rund refleks.

Termojakken har en miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating uden brug af flour.

 

CeLaVi

CeLaVi fås også i et stort udvalg af farver (reklamelink).Sætte består af både termobukser og termojakke, og har brede ribkanter ved ærmerne, og i halsåbningen, så kulden kan holdes ud. Jakken åbnes fortil med en lynlås, og i bunden kan den strammes ind med en elastiksnøre på indersiden.

Termobukserne har elastikkanter, og der er praktiske forstærkninger på knæene og på numsen. CeLaVi termotøjet har praktiske refleksstriber omkring højre ærme og bukseben.

 

Disse tre sæt er rigtig gode, og populære blandt børn og forældre, men det betyder ikke, at det er de eneste på markedet. Der findes rigtig mange, og rigtig fine termosæt, så der er noget for enhver smag.

 

God jagt!

 

Se også: 4 gode bud på termostøvler til efteråret

Se også: Lange gåture: termodragter til mor

Se også: Gode råd til vintertøj til børn